pRing oss: +47 92 45 23 21
La kundene finne deg på nett!
Slide background

SOSIALE MEDIER

Vær synlig hvor dine kunder befinner seg.

Slide background

LINKEDIN ELLER FACEBOOK?

Vi vet hvilke sosiale medier som passer best for din bedrift!
Slide background

STRATEGI FOR

Vi hjelper deg å sette opp en

SOSIALE MEDIER

strategi for sosiale medier.

sosiale medier


Facebook


Mange av dine dine potensielle kunder benytter Facebook daglig. Tilstedeværelse for din bedrift i sosiale medier vil kunne hjelpe deg med å bygge merkevare og tiltrekke nye kunder. Bvisual kan hjelpe deg med å opprette en bedriftsprofil, skrive oppdateringer og lage kampanjer. Facebook tilbyr svært avanserte målrettingsmetoder for annonsering og digitale kampanjer. Bvisual kan hjelpe deg med å dra nytte av segmentering på Facebook og på denne måten få mest mulig ut av ditt markedsbudsjett.


LinkedIn


Svært mange yrkedsaktive personer i Norge har registrert seg på LinkedIn. LinkedIn annonsering er basert på de samme prinsippene som annonsering i Google Adwords. Bvisual kan bistå din bedrift med oppsett og annonsering via LinkedIn.Google+


Google har sitt eget sosiale nettverk som heter Google+. Her er det mulig å registrere bedriftsprofil og poste oppdateringer. Bvisual kan bistå din bedrift med registrering, designelementer og oppdateringer.


YouTube


Mange potensielle kunder bruker i dag mer tid på YouTube enn på TV. Vis frem bedriften din på en unik måte ved hjelp av video. Bvisual kan hjelpe deg med å opprette en bedriftsprofil på YouTube som du kan benytte i din markedsføring av dine produkter og tjenester.


Twitter


Mange bedrifter bruker i dag Twitter til kommunisere med sine kunder. Korte og presise oppdateringer om nyheter og tilbud kan være med på å bygge merkevare for din bedrift. Bvisual kan bistå deg med å opprette profil for din bedrift, samt drifte din konto over tid.


Strategi


Før du starter med markedsføring i sosiale medier er det viktig å ha tenkt igjennom hva du ønsker å oppnå. Det er også viktig å tenke igjennom hvilke ressurser du har tilgjengelig. Hva skal du poste og hvem ønsker du skal lese oppdateringene dine? Bvisual kan bistå din bedrift med strategi og drift.
Kontakt oss for et tilbud