pRing oss: +47 92 45 23 21
La kundene finne deg på nett!
Slide background

MOBIL OG NETTBRETT

Tilpass dine annonser til mobile plattformer.

Slide background
Vi hjelper deg med å vise dine annonser i

ANNONSER PÅ MOBIL

mobilsøk, på mobilnettsider og i apper
Slide background

GOOGLE ADMOB

Lag annonser som er spesialtilpasset
for mobil og nettbrett.

Mobil og nettbrett

Responsiv Design
Stadig flere aksesserer Internett via mobil og nettbrett. For å sikre at personer som besøker nettsidene dine via mobile enheter opplever nettside din som brukervennlig, er det viktig at nettsidene er bygget opp på en slik måte at innholdet tilpasser seg skjermstørrelsen. Dette kalles for responsiv design. Bvisual tilbyr å lage nettsider og kampanjer som er spesialtilpasset seg mobil og nettbrett.

Mobile kampanjer
Det være svært effektivt å målrette seg mot personer som aksesserer internett via mobil eller nettbrett. I dag er det mulig å vise annonser i mobilsøk, på mobilnettsider og i apper. Bvisual har lang erfaring med mobile kampanjer og kan bistå din bedrift med design av kampanjer spesialtilpasset ulike skjermstørrelser og enheter.

AdMob
AdMob er Googles annonsenettverk for mobil. Nettverket gjør det mulig for din bedrift å vise annonser i apper på mobil og nettbrett. Du kan velge å vise dine annonser i utvalgte apper eller i ulike apper i en bestemt kategori. Bvisual har god erfaring med mobilmarkedsføring og kan bistå din bedrift med annonsering i AdMob.

Kontakt oss for et tilbud