pRing oss: +47 92 45 23 21
La kundene finne deg på nett!
Slide background

DIGITAL STRATEGI

Vi hjelper deg å sette opp en riktig strategi.

Slide background

RÅDGIVNING

Våre rådgivere står klar til å
hjelpe din bedrift med utformingen
av en digital strategi.
Slide background

OVERVÅK

Følg med på hva som skrives om

MERKEVAREN

din merkevare på internett.

Digital Strategi

Digital Strategi
For å lykkes med digital markedsføring må det ligge en god strategi i bunn. Hva ønsker du å oppnå med markedsføringen din? Hvilke ressurser har du til rådighet? Hvilke kanaler bør du velge? Dette er noen av svarene som må kartlegges før du kan starte med annonseringen din. Bvisual kan, sammen med deg, analysere hva du bør gjøre og hvordan du bør gå frem med din markedsføring på nett.

Markedsplan
Trenger du hjelp til å lage markedsplan for din bedrift? Bvisual bistår bedrifter med analysearbeid, rammeverk, strategi og gjennomføring.

Rådgivning

Bvisual har dyktige rådgivere innen digital markedsføring og kan gi deg de rådene du trenger for å lykkes med din digitale strategi. Mange selskaper velger å bruke Bvisual for å håndtere planlegging, gjennomføring og analyse av det markedsarbeidet bedriften trenger. Bvisual tilbyr totalpakker og workshops tilpasset bedrifter i alle størrelser.


Merkevareovervåkning

Ønsker du å få oversikt over hva som skrives i media om din bedrift? Eller kanskje du vil vite hva potensielle eller eksisterende kunder skiver om bedriften i sosiale medier? Bvisual kan bistå din bedrift med merkevareovervåkning. Ta kontakt dersom du vil vite mer.

Kontakt oss for et tilbud